Scroll Top

Efbet Ελλάδα 2023



Αν πηγαίνατε σε έναν Έλληνα οπαδό του αθλητικού στοιχήματος και του λέγατε ότι έχουν πάνω από 300 στοιχηματικές στις οποίες μπορούν να εγγραφούν για να στοιχηματίσουν σε αθλήματα, είμαστε σίγουροι ότι η πλειοψηφία δεν θα σας πίστευε. Όταν τελικά συνειδητοποιήσουν ότι τους λέτε την αλήθεια, τότε θα αναρωτηθούν πώς μπορούν να επιλέξουν έναν bookmaker από μια τόσο μεγάλη επιλογή. Λοιπόν, ευτυχώς για εσάς, σε αυτό το σημείο μπαίνουμε εμείς στο παιχνίδι. Αναλύουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για τους οπαδούς του αθλητικού στοιχήματος και σε αυτή την κριτική, θα ρίξουμε μια ματιά στο https://efbet-gr.com/ . Μέχρι να φτάσετε στο τέλος αυτής της αναθεώρησης, θα ξέρετε αν είναι ο bookmaker για εσάς.

Παρουσίαση του Efbet

Όσοι από εσάς έχετε ασχοληθεί με τον κόσμο των online τυχερών παιχνιδιών για σημαντικό χρονικό διάστημα, είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει για το Efbet - είναι μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες ιστοσελίδες online πόκερ εκεί έξω. Δημιούργησαν ένα αθλητικό στοίχημα για το οποίο μπορούν πραγματικά να είναι υπερήφανοι. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη αποσπάσει μερικά από τα κορυφαία βραβεία του κλάδου και έχουν επαινεθεί για την "Καινοτομία στο Αθλητικό Στοίχημα". Συνεχίζουν να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτουν μια ποικιλία αγορών για τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο και ότι δεν παραπαίουν όταν πρόκειται για τις αποδόσεις που προσφέρουν.

 

Πλεονεκτήματα του Efbet:

  • Ποικιλία αγορών για όλα τα αθλήματα
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλα τα αθλήματα
  • Πληθώρα μεθόδων πληρωμής προς επιλογή

 

Μειονεκτήματα του Efbet:

  • Μπόνους καλωσορίσματος είναι αρκετά μικρό
  • Η ζωντανή ροή είναι περιορισμένη

Είναι το Efbet νόμιμο στην Ελλάδα;

Όταν στοιχηματίζετε στο Efbet δεν θα κάνετε τίποτα παράνομο, αυτό είναι σίγουρο. Έχουν αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Κουρασάο, η οποία τυχαίνει να είναι από τις πιο σεβαστές και καλύτερες ρυθμιστικές αρχές τυχερών παιχνιδιών στον χώρο αυτή τη στιγμή. Έχουν κάνει πολύ σκληρή δουλειά για να αποκτήσουν τη φήμη που έχουν σήμερα, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να τα πετάξουν όλα αυτά δίνοντας την άδειά τους σε σκοτεινούς πράκτορες στοιχημάτων.

 

Ο κατάλογος αθλητικών στοιχημάτων στο Efbet

Θα πρέπει πάντα να ρίχνετε μια ματιά στα διάφορα αθλήματα που προσφέρει ένας bookie πριν κάνετε το βήμα και ανοίξετε λογαριασμό σε αυτόν. Αν δεν μπείτε στον κόπο να το κάνετε αυτό, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό που δεν θα χρησιμοποιήσετε καν, επειδή το αθλητικό στοίχημα στο οποίο μόλις υπογράψατε δεν παρέχει τα αθλήματα ή τις αγορές που αναζητούσατε. Δεν μπορείτε απλά να υποθέσετε ότι ένας bookmaker θα έχει αυτό που ψάχνετε.

 

Οι περισσότερες στοιχηματικές προσφέρουν περισσότερα από 30 αθλήματα σήμερα, αλλά το Efbet προσφέρει μόνο 23. Ωστόσο, τα αθλήματα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα τους δεν είναι αυτά στα οποία πιθανότατα σχεδιάζατε να στοιχηματίσετε ούτως ή άλλως. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τα αθλήματα στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε στο Efbet. Παρακάτω σας παρέχουμε μια λίστα με μερικά από τα αθλήματα που μπορείτε να βρείτε όταν στοιχηματίζετε εδώ:

 

  • Ποδόσφαιρο
  • Κρίκετ
  • Ράγκμπι
  • Μπάσκετ
  • Τένις
  • Πυγμαχία
  • Μπέιζμπολ
  • Ιπποδρομίες
  • Βόλεϊ
  • Αμερικάνικο ποδόσφαιρο
  • Επιτραπέζια Αντισφαίριση
  • Χάντμπολ
  • Χόκεϊ επί πάγου

 

Το Efbet προσφέρει eSports;

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί φίλοι του αθλητικού στοιχήματος που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα eSports. Αν τυχαίνει να είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι το Efbet διαθέτει τμήμα eSports. Προσφέρουν αγορές για δημοφιλή eSports όπως τα DOTA 2, League of Legends, Overwatch και Counter-Strike: Global Offensive. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες αγορές για καθένα από αυτά τα eSports.

 

Τα μπόνους που διατίθενται στο Efbet

Τα διαδικτυακά γραφεία στοιχημάτων πρέπει να προσφέρουν ένα δελεαστικό μπόνους καλωσορίσματος, αν θέλουν οι νέοι παίκτες να εγγραφούν σε αυτά. Έτσι, αν αποφασίσετε να ανοίξετε λογαριασμό στο Efbet, τι είδους Μπόνους καλωσορίσματος θα μπορέσετε να διεκδικήσετε; Λοιπόν, τη στιγμή που γράφτηκε αυτή η κριτική, έδιναν στους νέους πελάτες τους ένα δωρεάν στοίχημα μέχρι και €100. Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο Μπόνους καλωσορίσματος, αλλά δεν έχει σταματήσει το Efbet από το να συγκεντρώνει νέους πελάτες.

 

Πώς να διεκδικήσετε το μπόνους δωρεάν στοιχήματος του Efbet 

Για να διεκδικήσετε το μπόνους καλωσορίσματος του Efbet, υπάρχουν μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Έχουμε παραθέσει αυτά τα βήματα παρακάτω για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

 

  1. Μπείτε στον ιστότοπό τους και κάντε κλικ στο Join στην επάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας.
  2. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία - ελέγξτε τα διπλά για να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά.
  3. Καταθέστε τουλάχιστον 10 € χρησιμοποιώντας την τραπεζική μέθοδο της προτίμησής σας.
  4. Τοποθετήστε ένα στοίχημα έως €5 και θα λάβετε ένα δωρεάν στοίχημα ίδιας αξίας με το στοίχημα που σας ικανοποιεί.

 

Ποιοι είναι οι όροι του Efbet Bonus;

Κάθε μπόνους ή προωθητική ενέργεια, ανεξάρτητα από τον bookmaker με τον οποίο παίζετε, θα συνοδεύεται από ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Ένας κοινός όρος είναι οι απαιτήσεις στοιχηματισμού, οι οποίες είναι απλά ο αριθμός των φορών που καλείστε να ποντάρετε τα χρήματα του μπόνους προτού αυτά να είναι επιλέξιμα για ανάληψη. Υπάρχουν λοιπόν απαιτήσεις στοιχηματισμού που συνδέονται με το μπόνους καλωσορίσματος στο Efbet; Λοιπόν, δεδομένου ότι πρόκειται για δωρεάν στοίχημα, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι όχι. Ωστόσο, εάν κερδίσετε με το δωρεάν στοίχημα, το ποντάρισμα των 5€ δεν θα σας επιστραφεί.

 

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε και τους παραθέτουμε παρακάτω για εσάς:

 

  • Το προκριματικό σας στοίχημα πρέπει να έχει απόδοση τουλάχιστον 2.00.
  • Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη σε όποιον κάνει αρχική κατάθεση χρησιμοποιώντας Skrill ή Neteller.
  • Θα έχετε επτά ημέρες για να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα του μπόνους σας.

 

Σημείωση: Οι στοιχηματικές εταιρίες συχνά αλλάζουν το μπόνους καλωσορίσματος που προσφέρουν για να προσπαθήσουν να παραμείνουν ένα μικρό βήμα μπροστά από τους στενότερους ανταγωνιστές τους. Έτσι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα οι παραπάνω πληροφορίες να είναι διαφορετικές από αυτές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Efbet. Αν σας συμβεί αυτό, ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, αλλά δεν έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ελέγχουμε συνεχώς για να δούμε αν ένα αθλητικό στοίχημα έχει αλλάξει το Μπόνους καλωσορίσματός του.

 

Προσφέρει το Efbet άλλα δωρεάν στοιχήματα;

Οι εταιρίες στοιχημάτων πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι κανένας από τους υπάρχοντες πελάτες τους δεν θα αποφασίσει να τις εγκαταλείψει και να εγγραφεί σε άλλον bookmaker, και ένας τρόπος για να το κάνουν αυτό είναι να παρέχουν συναρπαστικές προσφορές. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους προωθητικών ενεργειών είναι το δωρεάν στοίχημα, καθώς αυτό δίνει στους φίλους του αθλητικού στοιχήματος την ευκαιρία να βάλουν ένα στοίχημα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν δικά τους μετρητά. Έτσι, εκτός από το μπόνους καλωσορίσματος, το Efbet προσφέρει και άλλα δωρεάν στοιχήματα; Ναι, προσφέρουν.

 

Αν στοιχηματίζετε συχνά μαζί τους, τότε θα σας ανταμείβουν με ένα δωρεάν στοίχημα κάθε τόσο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Αυτά τα δωρεάν στοιχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα σας αρέσει, κάτι που είναι πάντα φοβερό να το ακούτε. Ωστόσο, όπως και το μπόνους καλωσορίσματος, το ποντάρισμα δεν θα σας επιστραφεί αν συνεχίσετε και κερδίσετε.

 

Έχει το Efbet πρόγραμμα επιβράβευσης;

Η πλειονότητα των διαδικτυακών καζίνο προσφέρει στους πελάτες της ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, αλλά είναι σπανιότερα στις στοιχηματικές εταιρίες. Ωστόσο, όλο και περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων δίνουν πλέον στους παίκτες τους ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, αλλά το Efbet δεν είναι μια τέτοια εταιρία στοιχημάτων. Ωστόσο, ποιος ξέρει, μπορεί να προσθέσουν ένα στο εγγύς μέλλον, οπότε αν αποφασίσετε να εγγραφείτε σε αυτούς θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ένα τέτοιο πρόγραμμα.

 

Μέθοδοι πληρωμής Efbet

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό σε έναν πάροχο στοιχημάτων, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε, και αυτό είναι να καταθέσετε κάποια μετρητά για να μπορέσετε να ξεκινήσετε να παίζετε. Επομένως, πριν πάτε και ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να ρίξετε μια γρήγορη ματιά για να δείτε ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για το αν διαθέτουν τις τραπεζικές επιλογές που σας αρέσουν. Εάν χρησιμοποιείτε τραπεζικές μεθόδους που γνωρίζετε σαν την παλάμη σας, μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες να καταθέσετε περισσότερα χρήματα από όσα αρχικά σκοπεύατε.

 

Ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής για τους Έλληνες παίκτες;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι πληρωμής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φίλοι του αθλητικού στοιχήματος για να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό τους στη στοιχηματική εταιρεία. Ωστόσο, κατά την άποψή μας, οι καλύτερες τραπεζικές επιλογές για τους παίκτες στοιχημάτων περιλαμβάνουν τις PayPall, Neteller, Skrill, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα και Bitcoin. Ποιες διαφορετικές τραπεζικές επιλογές μπορείτε να βρείτε στο Efbet; Μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση στον παρακάτω πίνακα:

 

  • VISA
  • Mastercard
  • Maestro
  • Neteller
  • Skrill
  • Bitcoin

 

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι θα καταθέσουν τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας αμέσως, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να αρχίσετε να παίζετε. Η ελάχιστη κατάθεση για οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε είναι 10€. Θα χαρείτε επίσης να ακούσετε ότι δεν υπάρχουν ούτε πρόσθετες χρεώσεις.

 

Πόσο διαρκούν οι αναλήψεις στο Efbet;

Αυτό θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο τραπεζικών συναλλαγών που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη Visa, τότε θα πρέπει να περιμένετε έως και τρεις ημέρες πριν λάβετε τα κέρδη σας. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, τότε θα πρέπει να λάβετε τα χρήματά σας εντός 24 ωρών. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα, τότε μπορεί να περιμένετε έως και οκτώ ημέρες πριν λάβετε τα κέρδη σας.

 

Εφαρμογή για κινητά

Ο τζόγος μέσω κινητού έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής και οι διαδικτυακοί bookmakers το γνωρίζουν καλά αυτό. Ως εκ τούτου, κάθε στοιχηματική που σέβεται τον εαυτό του θα καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι ο επιτραπέζιος ιστότοπός του είναι απολύτως συμβατός με μια μεγάλη ποικιλία κινητών συσκευών. Γνωρίζουν ότι αν δεν το κάνουν αυτό, θα χάσουν μεγάλο αριθμό παικτών, κάτι που κανένας bookie δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά στην εποχή μας. Ορισμένοι πράκτορες στοιχημάτων καταβάλλουν επίσης προσπάθεια να σχεδιάσουν μια εφαρμογή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες τους για να έχουν μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού μέσω κινητού τηλεφώνου, και το Efbet είναι ένας τέτοιος bookmaker.

 

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Efbet App

Αν πιστεύετε ότι το Efbet είναι ο πάροχος στοιχημάτων για εσάς και εγγραφείτε σε αυτό, σας προτείνουμε να κατεβάσετε την εφαρμογή του. Είναι πολύ εύχρηστη, εύκολη στο μάτι σας και θα σας προσφέρει την ίδια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού που θα απολαμβάνατε αν στοιχηματίζατε στην ιστοσελίδα τους στην επιφάνεια εργασίας. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS και παρακάτω εξηγήσαμε γρήγορα πώς μπορείτε να την κατεβάσετε.

 

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Apple και θέλετε να κατεβάσετε αυτή την εφαρμογή, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο Apple Store και να την αναζητήσετε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Ακολουθήστε τις οδηγίες και η εφαρμογή θα είναι έτοιμη για χρήση σε περίπου ένα λεπτό. Αν έχετε τηλέφωνο ή tablet Android, τότε δεν θα βρείτε την εφαρμογή στο κατάστημα Google Play, καθώς δεν επιτρέπουν εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή απευθείας από τον ιστότοπό τους.

 

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες

Ο υπεύθυνος τζόγος, το live streaming και η εξαργύρωση (cash out) είναι όλα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά ενός διαδικτυακού στοιχήματος. Παρακάτω θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε αυτά σε σχέση με το Efbet.

 

Cash Out

Ένας λόγος για τον οποίο όλοι μας αγαπάμε να παρακολουθούμε αθλητικά γεγονότα είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Αν πάτε και ρωτήσετε 100 τυχαίους οπαδούς του ποδοσφαίρου αν η ομάδα τους έχασε έναν αγώνα που αναμενόταν να κερδίσει, τότε είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα σας πουν ναι. Οι bookmakers γνωρίζουν καλά το γεγονός ότι όλα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό, γι' αυτό και η πλειονότητα προσφέρει στους παίκτες τους μια λειτουργία cash out. Πρόκειται για μια λειτουργία που σας επιτρέπει να τερματίσετε ένα στοίχημα πρόωρα για ένα μέρος των συνολικών κερδών σας. Το Efbet είναι ένας τέτοιος bookmaker που διαθέτει μια τακτική επιλογή cash out.

 

Live Streaming

Οι παίκτες του διαδικτυακού τζόγου είναι πάντα σε επιφυλακή για τη ζωντανή ροή, καθώς είναι ένα χαρακτηριστικό που τους δίνει την ευκαιρία να παρακολουθούν από κοντά τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει σε ένα γεγονός. Η ζωντανή ροή είναι πολύ χρήσιμη κατά την τοποθέτηση στοιχημάτων in-play, καθώς είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να κάνουν στοιχήματα που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν. Όταν αποκτάτε κάποια εσωτερική γνώση σχετικά με ένα αθλητικό γεγονός, θα μπορείτε να τοποθετείτε πιο καταρτισμένα και αξιόπιστα στοιχήματα. Το Efbet έχει τη δική του λειτουργία streaming, αλλά τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μεταδίδει μόνο ιπποδρομίες. Ελπίζουμε ότι θα προσθέσουν περισσότερα αθλήματα στη λειτουργία ζωντανής ροής τους στο μέλλον.

 

Υπεύθυνο παιχνίδι

Το Efbet, όπως και κάθε άλλος bookmaker που σέβεται τον εαυτό του, ενδιαφέρεται για τους πελάτες του, γι' αυτό και έχει φροντίσει να έχει κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά υπεύθυνου τζόγου που οι παίκτες του μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν πιστεύουν ότι έχουν εθιστεί. Παρακάτω θα ρίξουμε μια ματιά σε δύο βασικά χαρακτηριστικά:

 

  • Όρια καταθέσεων: Αν ανοίξετε λογαριασμό στο Efbet, θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τα δικά σας όρια κατάθεσης, ώστε να μην καταλήξετε να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αν θέλετε να ορίσετε ένα όριο κατάθεσης, τότε μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην επιλογή Responsible Gaming.
  • Αυτοαποκλεισμός: Εάν πιστεύετε ακράδαντα ότι δεν έχετε πλέον σταθερό έλεγχο του τζόγου σας, τότε μπορείτε να αποφασίσετε να αποκλείσετε τον εαυτό σας από τον λογαριασμό σας στο Efbet για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να αποκλείσετε τον εαυτό σας μόνιμα, αλλά αν το κάνετε αυτό, τότε ο λογαριασμός σας θα κλείσει οριστικά και θα σας επιστραφούν τα χρήματα που υπάρχουν σε αυτόν. Για άλλη μια φορά, μπορείτε να ορίσετε μια περίοδο αυτοαποκλεισμού πηγαίνοντας στην επιλογή Υπεύθυνο παιχνίδι.

 

Έχουν καλή υποστήριξη πελατών;

Αν ποτέ αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα όταν παίζετε στο Efbet, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής συνομιλίας ή αριθμός τηλεφώνου που μπορείτε να καλέσετε. Αν επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email, τότε η ομάδα υποστήριξης πελατών τους θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση, αλλά απλά πιστεύουμε ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχατε τη δυνατότητα να μιλάτε με έναν ζωντανό πράκτορα υποστήριξης πελατών κάθε φορά που προκύπτει κάποιο ζήτημα. Ελπίζουμε πραγματικά να προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να πρέπει να περιμένετε για τη λύση ενός προβλήματος.

 

Εάν βρεθείτε με κάποιο ζήτημα, σας συνιστούμε να ελέγξετε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις, καθώς οι απαντήσεις είναι αρκετά περιεκτικές. Υπάρχουν δώδεκα διαφορετικές ενότητες, οπότε θα μπορέσετε εύκολα να βρείτε την ενότητα που σχετίζεται με το πρόβλημά σας.

Κλείσιμο λογαριασμού Efbet

Αν πιστεύετε ότι το κλείσιμο του λογαριασμού σας για πάντα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, τότε αυτό μπορεί να γίνει στέλνοντας τους ένα email και δηλώνοντας τις προθέσεις σας. Μπορεί να σας ζητήσουν να εξηγήσετε γιατί ζητάτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, αλλά αυτό γίνεται για να μπορέσουν να πάρουν μια ιδέα για το αν φεύγετε για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους ή εξαιτίας ενός προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίζουν και άλλοι. Απλώς προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι δεν θα έχουν άλλους παίκτες που θα σας ακολουθήσουν έξω από την πόρτα.

 

Efbet Καζίνο

Η Efbet προφανώς διαθέτει ένα online καζίνο, καθώς αυτό είναι που ασχολήθηκε πριν ασχοληθεί με τα αθλητικά στοιχήματα. Είναι πάντα μια σοφή ιδέα να εγγραφείτε σε μια ιστοσελίδα στοιχημάτων καζίνο και αθλητικών στοιχημάτων, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε διπλά. Όταν δεν υπάρχουν αθλητικά γεγονότα στα οποία θα θέλατε να στοιχηματίσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό καζίνο.

 

Ποιο είναι λοιπόν το είδος των παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών που μπορείτε να παίξετε στο Καζίνο Efbet; Λοιπόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια με κουλοχέρηδες που έχουν αναπτυχθεί από μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές λογισμικού. Εάν τα παιχνίδια με κουλοχέρηδες δεν είναι πραγματικά το φλιτζάνι του τσαγιού σας, τότε θα μπορείτε να διασκεδάσετε με διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια όπως μπακαρά, ρουλέτα, πόκερ και μπλακτζάκ. Εάν σας αρέσουν τα ζωντανά παιχνίδια καζίνο, τότε θα χαρείτε να ακούσετε ότι διαθέτουν επίσης ένα ζωντανό καζίνο.

 

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο καζίνο τους, προσφέρεται ένα μπόνους καλωσορίσματος 100 δωρεάν περιστροφών. Ως συνήθως, υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις προσφοράς, οπότε σας συνιστούμε να τους διαβάσετε γρήγορα πριν αρχίσετε να παίζετε.

 

Η γνώμη μας για το Efbet

Το Efbet με την πάροδο του χρόνου πιστεύουμε ακράδαντα ότι γίνει μια πολύ επιτυχημένη στοιχηματική εταιρεία. Το αθλητικό στοίχημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση, υπάρχουν πολλές αγορές για όλα τα δημοφιλή αθλήματα που προσφέρουν και οι αποδόσεις που προσφέρουν στους παίκτες τους είναι πολύ ανταγωνιστικές. Υπάρχουν μερικά πράγματα με τα οποία έχουμε προβλήματα και αυτό είναι το γεγονός ότι η λειτουργία ζωντανής ροής είναι διαθέσιμη μόνο για ιπποδρομίες και ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία. Συνολικά, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα έχετε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία αθλητικού τζόγου αν αποφασίσετε να ανοίξετε λογαριασμό σε αυτούς.

 

Συχνές ερωτήσεις για το Efbet

Παρακάτω σας έχουμε δώσει 5 ερωτήσεις που τίθενται τακτικά σχετικά με το Efbet.

 

Είναι νόμιμο να στοιχηματίζω στο Efbet στην Ελλάδα;

Το Efbet είναι 100% νόμιμο στην Ελλάδα, οπότε σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου όταν στοιχηματίζετε σε αυτό..

 

Πώς μπορώ να πάρω ένα δωρεάν στοίχημα;

Το Efbet, όπως και οι περισσότεροι bookmakers, αγαπούν αυτούς που είναι πιστοί. Ως εκ τούτου, αν στοιχηματίζετε μαζί τους πολύ, τότε θα σας προσφέρουν περιστασιακά ένα δωρεάν στοίχημα. Για να προσθέσετε σε αυτό, έχουν συχνά κάποιες προσφορές δωρεάν στοιχήματος.

 

Δέχεται το Efbet ευρώ;

Το Efbet δέχεται παίκτες από πολλές διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, οπότε δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δέχονται ευρώ.

 

Ποια είναι η ελάχιστη κατάθεση και ανάληψη;

Η ελάχιστη κατάθεση στο Efbet είναι €10, ενώ η ελάχιστη ανάληψη εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε - μπορεί να κυμαίνεται από €0,01 έως €10.

 

Μπορώ να στοιχηματίσω απευθείας από κινητή συσκευή;

Ναι, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο Efbet από διάφορες κινητές συσκευές.



c5eba06c0500cde375bc780f7bc3e996