Παράταση για την προπώληση του Burger Fest ’17 !


Εισιτήρια για όλους από 2.5 ευρώ

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Μέχρι και την Τρίτη 16 Μαΐου θα είναι δυνατή η διάθεση των εκπτωτικών εισιτηρίων για ανέργους, πολύτεκνους, φοιτητές και παρέες των 3-5 ατόμων μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης στο Viva.gr: http://bit.ly/BurgerFest17AthensTickets

Μετά το τέλος της προπώλησης εισιτήρια θα υπάρχουν μόνο στο ταμείο της Τεχνόπολης κατά το ωράριο του φεστιβάλ και θα είναι εισιτήρια γενικής εισόδου στην τιμή των 5€.

 

Είσοδος ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 ετών.

———-

Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της Αθήνας επιστρέφει και φέτος σε μεγαλύτερο χώρο, με περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες συναυλίες και φυσικά περισσότερα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα! Η γιορτή του burger που πραγματοποίηθηκε με τεράστια επιτυχία πέρσι και συγκέντρωσε σε τρεις μόλις ημέρες δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών, φέτος μεταφέρεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σε ένα χώρο πολύ πιο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Για τέσσερις ημέρες, στις 18, 19, 20 και 21 Μαΐου, τα μεγαλύτερα burger house της πόλης θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Παράλληλα: happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set ραδιοφωνικών παραγωγών και πολλές εκπλήξεις αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 και θα γεμίσουν μυρωδιές από φρεσκοψημένο μπιφτέκι την ατμόσφαιρα είναι:

Barbeque Franklyn Smokehouse / Beerger / Bronx Burgers / Brooklyn, The Taste Factory / Bullseye / Diver / Goody’s Burger House / Hot Hot Burger Bar / Juicy Grill / King’s Point Burger Bar / Λόρδος Burgers / Mikaello / Monster Burgers / ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ / Q Burgers

Ωραία τα burgers, αλλά μετά το σηκώνουν και το γλυκό τους. Στο χώρο για να μας γλυκάνουν με τις λιχουδιές τους θα βρίσκονται οι Λόρδος Sweets, Lukumades και Davinci.
Και επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, πλήθος συναυλιών και DJ Set και φέτος στο μεγάλο stage της Τεχνόπολης:
Dub Pistols / Tonis Sfinos / Εισβολέας & DJ Strider / Μιθριδάτης / Wedding Singers / Βιετνάμ / Idra Kayne / Jaguar Bombs / Polkar / Cayetano (DJ set) / Swingin’ Cats / Broken Radio / Μπάντα Ταπί

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter